Naše cesta za sušeným masem

Při cestách po Americe jsme poznali, jak skvěle může chutnat sušené maso.

Po návratu do ČR jsme se snažili najít českého výrobce, který by nabízel maso ve stejné kvalitě. Když se nám ani po týdnech hledání nepodařilo takového najít, tak padlo rozhodnutí, že sušené maso v americké kvalitě vyrobíme!

 

I když máme v gastronomii 11 let zkušeností, tak jsme měsíce ladili postupy, maso i recepty. Na začátku bylo naše sušené maso stejné jako je v ČR běžné - extrémně suché, tenké a připomínalo spíše žvýkačku. České návody jsme věděli, že nás nikam nedovedou a tak jsme se vydali svojí cestou. Změnili jsme všechny postupy, našli skvělé vyzrálé hovězí a podařilo se nám získat skvělý recept od americké rodinné firmy, která se výrobou sušeného masa zabývá v USA. 

 

Když nám lidé z našeho okolí, kteří dříve sušené maso nejedli začali říkat "Tohle mi chutná, tohle chci", tak jsme věděli, že těch několik měsíců vývoje za to stálo!